Verslagen. Home Home Wat is judo Wat is judo gedrag in de dojo gedrag in de dojo Nieuws Nieuws Agenda Agenda Woordenlijst Woordenlijst Adres & zo Adres & zo Links Links
Justin derde bij de Dutch Open Met 1880 deelnemers is dit met Venray het grootste en zwaarste toernooi van Nederland. Met een poule van 52 deelnemers is het dus aan poten. Eerste partij tegen Topas deze werd gewonnen met ippon. In de tweede ronde moest hij tegen Bekkum ook deze werd gewonnen met ippon. De volgende tegenstander was v.d Nouland weer winst met ippon. In de kwart finale werd er gewonnen van Jay Bissumbhar met straffen. Nu tegen Jurien Kugel winnaar van vorig jaar. Justin kwam snel voor met yuko en straf, Kugel kreeg daarna nog een straf maar scoorde wel daarna een zwaar gegeven wa-zari hij judode de partij uit. Nu voor het brons tegen Ingelbert deze werd met twee yuko's gewonnen. Een mooie derde plek in dit open Nederland kampioenschap. Gr Leon en Roy