Verslagen (2X). Home Home Wat is judo Wat is judo gedrag in de dojo gedrag in de dojo Nieuws Nieuws Agenda Agenda Woordenlijst Woordenlijst Adres & zo Adres & zo Links Links
Mooie prestatie's in Mierlo Bij aan komst was Mila al klaar zij had er een gewonnen en de rest verloren dus niet in de prijzen vandaag (maar ze was al de hele week ziek). Dinant was nog bezig hij won alle en haalde zo de eerste prijs binnen. -12 -34kg Voor Justin moest beginnen had ik in het boekje de poule gezien en die was niet mis met alle concurrente aanwezig en een deelnemers veld van meer dan 40. Dus werd de poule opgesplitst in twee poules, Justin zijn poule waren er 22, ik denk de andere ook ongeveer dit aantal. De eerste ronde had hij een vrijloot dus even wachten op de eerste partij tegen Sjort Driesen van JV Reuver deze partij werd snel gewonnen met ippon. Toen de derde ronde tegen Tomoya (altijd lastig), Justin nam van het begin het hef in eigen handen en maakte de partij met goed aan vallend judo en kwam drie keer tot een bijna score dus bij de beslissing werd hij als winnaar aan gegeven. In de halve finale tegen Jair van JV Theunissen na een mooi grond gevecht kwam Jair in een houdgreep waar hij niet meer uit kwam. De finale was Fabian de tegenstander zoals al zo vaak een geduchte tegenstander. Fabian was in de finale beter en won op beslissing. Justin tweede. -12 -38kg Luuk zijn poule was ook enorm maar was niet gesplitst. Na twee winst partijen moest hij tegen Mo van Kodokan en Luuk verloor op beslissing dus moest hij naar de verliezers ronde. In de verliezers ronde won hij alles en moest voor de derde plaats tegen Remco de Vos deze weet hij mooi te winnen en wordt zo derde. Luuk derde. -12 -42 Marvin had de eerste ronde een vrijloot, daarna won hij een partij maar verloor daarna van Tom Renet en moest ook naar de verliezers ronde. In de verliezers ronde verloor hij de partij net voor de kleine finale. Marvin geen score. Rowan geen resultaat binnen gekregen. Gr roy Ff wat op papier. Dinant komt uit in een poule van 9. De 1e partij winst door 2 wazari. De 2e partij wint hij ook op houdgreep. De derde partij tegen een engelse jongen. Dinant neem 2 keer over en scoort 2 yugo. Daarna scoort hij wazari met schouderworp. Vervolgens wil hij nog een schouderworp doen en wordt overgenomen wazari tegen. Dan neemt dinant nog 3 keer over en scoort nog 3 yugo's. Dat is waar voor je geld. toen de finale tegen andere engelse jongen. Winst met 2 wazari,s. 6e titel voor dit jaar van Dinant is binnen. Marvin is wat te zwaar en moet naar de -42. De 1e vrijlot en daarna gelijk goed met winst partij. Toen tegen Tom renet die weer wat lichter was. Marvin verliest met 2 yugo,s. in de verliezers ronde staat hij de 1e partij aanvallende te judoen maar wordt helaas overgenomen en verliest met ippon. In de klasse van Rowan zitten zo'n 60 judoka's en de poule wordt gesplitst met eigen prijskansen. Rowan winst de 1e partij. De 2e partij is tegen jeffrey de andere finalist van het DK. Deze keer verliest Rowna met een yugo. In de verliezers ronde winst Rowan de 1e partij. De volgende partij is zwaar maar op de laatste seconden kan rowan een houdgreep inzetten en wint de partij. door naar de kleine finale. Rowan die met veel zelfvertrouwen op de grote tegenstander afstapt maakt als snel een mooi Morote, duwt netjes uit naar ippon en pakt de derde plek. leuk om nog te noemen. 1 plek namojev kampioen MN 2 plek Jarno Bouwmeester kampioen ZN. Rowan en jeffrey nr 1 en 2 DK-LI Overige uitslagen: Mila geen prijs Justin 2e Luuk 3e Gr, Pascal